Disse ting om det nye opladningssystem for energikøretøjer(1)

For nye energikøretøjer skal cruiserækkevidden gå langt, strømbatteriets energilager skal følge med, og den efterfølgendeopladninghandling kan ikke ignoreres.I dag vil jeg fortælle dig om det nye energikøretøjopladningsystem.

1. Terminologi:

1. Nyt energikøretøjs strømforsyningsudstyr (EVSE)

Henviser til eksternopladningudstyr tilopladningplug-in hybrid elbiler og rene elbiler, inklusive alt strømforsyningsudstyr tilsluttet AC spænding og medopladningstik.

2. ACopladning

Det henviser til metoden tilopladningstrømbatteripakken efter at have ensrettet vekselstrømmen til jævnstrøm gennem den indbyggede oplader.

3. DCopladning

Henviser til metoden tilopladningstrømbatteriet ved jævnstrøm.

4. Oplad afbrydelsesenhed (CCID)

Henviser til lækagebeskyttelsesanordningen iopladninglinje.Når den registrerer, at køretøjet har lækage, vil CCID afbryde strømmen mellemopladningkabel og køretøjet.

5. Oplader

Henviser til udstyr, der konverterer vekselstrømsoutput fra elektrisk udstyr eller andet strømforsyningsudstyr til jævnstrømopladningnuværende.On-board opladere er installeret på køretøjet, og off-board opladere er en del af EVSE.

6. Opladningsstik

Også kendt som enopladningpistol, en enhed, der sættes ind i bilenopladningport for at oplade strømbatteriet.

7. Opladningport/Ladeindgang

Henviser til de elektriske stikkontakter, der er installeret på elektriske køretøjer og plug-in hybridbiler, normalt bag et beskyttelsesdæksel.Den tekniske standard foropladningport elleropladningstikket skal være i overensstemmelse medopladningstikket er sat i køretøjet for at blive opladet.

8. Opladningkabel

En bærbar med flere fingreopladningenhed, der tilsluttes køretøjet i den ene ende og til en 220V stikkontakt i den anden ende.

9. Opladningstation

En stationær enhed, der leverer elektrisk energi til et plug-in hybrid eller rent elektrisk køretøj, typisk installeret i en garage, arbejdsplads, parkeringsplads eller offentligt område.Ifølgeopladninggang, der er DCopladningpæle og ACopladningbunker.


  • Tidligere:
  • Næste:

  • Indlægstid: Jul-04-2022

    Send din besked til os:

    Skriv din besked her og send den til os