Chaja ụgbọ ala eletrịkị ọ bụ ụwa niile?

Dabere na nyocha ahụ, 70% nke netizens kwenyere na ụgbọ ala eletrikchajabụ ihe zuru ụwa ọnụ, ebe 30% nke netizens na-eche na ụgbọ ala eletrikchajaabụghị eluigwe na ala.Otú ahụ ka ụgbọ ala eletrik nwere ikechajaịbụ eluigwe na ala?

N'ezie, ụgbọ ala eletrikchajabụ theorately bụghị eluigwe na ala.Nke a bụ otu ụkpụrụ nke ekwentị mkpanaakachaja.Ọ na-adabere na ma voltaji na ugbu a na-agbanwe agbanwe.Ọtụtụ ndị ọrụ na-eche na ọ bụrụhaala na enwere ike itinye ha na ọkụ ọkụ, ha nwere ike ịbụ ụwa niile.Nke a nwere ike imebi batrị ngwa ngwa.

Ụgbọ ala eletrik DCNEchajaemebela ọrụ nchebe ọhụrụ, dị ka chaja na-agba ọsọ ugbu a na chaja chaja mgbe niile.Isi ihe na-adabaghị na ụgbọ ala eletrikchajaimebi batrị bụ nsogbu nke ugbu a na voltaji.

Nsogbu nke abụọ bụ oge ịchaji ụgbọ ala eletrik.Ọtụtụ ndị ochiechajaenweghị ọrụ nke ịgbanyụ ọkụ akpaka.Mgbe ụgbọ ala eletrik zuru okeebubo, ọ ga-anọgide na-adịebubo.Nke a dị nnọọ mfe imebi batrị n'ihi chaja karịrị akarị.DCNE nkechajana-eji mgbawa nwere ọgụgụ isi iji chịkwaa njikwa nchaji na usoro ịchaji, ma nwee ike gbanyụọ ozugbo mgbe chachara, nke na-edozi nsogbu ndị a n'ụzọ bụ isi.

eluigwe na ala


  • Nke gara aga:
  • Osote:

  • Oge nzipu: Jun-18-2022

    Zitere anyị ozi gị:

    Dee ozi gị ebe a ziga anyị ya