DCNE MANUFACTURER FACTORY
3.3KW 8KW OBC CHARGER
6.6KW OBC CHARGER

Keunggulan Kami

Ratusan konsumén wareg

Tentang Kami

Kenali perusahaan urang

Chengdu Dacheng New Energy Technology Co., Ltd, (Di handap ieu mangrupikeun "DCNE") disetél dina 1997. Dina awalna, urang damel dina carjer walkie-talkie batré kaméra.Taun 2000 urang ngamimitian damel sareng kementerian pertahanan sareng ngembangkeun & ngahasilkeun carjer on board pikeun kendaraan listrik, suksés muka pasar militer.Salajengna, urang nempatkeun suku urang jeung asupkeun kana widang otomotif, carjer urang mimiti dilarapkeun di wewengkon sipil."DCNE salaku panyadia solusi carjer profésional" sanés ngan ukur slogan urang, éta ogé tujuan urang.Dina taun-taun katukang, DCNE henteu pernah ngeureunkeun léngkah urang dina proyék OBC.Urang terus nyieun inovasi panalungtikan téhnologi pangecas & pamekaran jeung meunang leuwih ti 20 patén-patén pikeun on / off chargers dewan.

Dina waktos anu sami, "Palanggan anu munggaran ka DCNE", sadaya anggota DCNE tetep ringkes ieu dina pikiran urang.Dina 20 taun kaliwat urang salawasna mikir deeply pikeun konsumén urang.Urang ngamajukeun manajemén urang, produksi urang, R&D urang, kadali kualitas urang jeung sagala jasa urang pikeun mastikeun harga pasar kalapa, kualitas luhur stabil, waktos pangiriman gancang, solusi profésional sarta mawa leuwih barang anyar pikeun konsumén urang.

Ayeuna DCNE parantos nyayogikeun pangecas kami ka pabrik batré, gerbong golf/klub, treuk logistik, parahu listrik, gerbong beberesih, excavator, ATV, lapangan Aerospace jsb sacara global.

DCNE ngarepkeun gawé babarengan sareng anjeun!

Tambih deui
  • 1997
    Ngadegkeun pausahaan
  • 23+
    Pangalaman téknis militér
  • 2000sqm+
    Wewengkon pabrik
  • 50000+
    jualan taunan
  • about-bg

produk husus

Ieu dibagi kana tilu kategori
  • AC90V-265V Input- DC 12v-440v carjer
  • AC220v Input -DC 12v-120v carjer
  • Batré Series
  • EV Ngecas Asesoris

Industri aplikasi

Ratusan konsumén wareg
  • excavator
  • cleaning cart
  • glof cart
  • excavator
  • yacht charger
  • lifter charger

warta parusahaan

Ratusan konsumén wareg
  • DCNE Charger’s charging mode

    Mode ngecas DCNE Charger

    22 Pébruari 09

    Ngecas normal: dieusi dina laju standar.Arus ngecas umumna 10% tina kapasitas batré, tegangan ngecas henteu ngaleuwihan tegangan dipeunteun batré ku 120-125%, sareng waktos ngecas umumna 10-15 jam.Trickle ngecas: ngagunakeun arus ngecas leutik (...

  • Some factors that may slow down the home charging speed of your electric car

    Sababaraha faktor anu tiasa ngalambatkeun laju ngecas bumi mobil listrik anjeun

    21 Désémber 20

    Sababaraha faktor anu tiasa ngalambatkeun laju ngecas bumi mobil listrik anjeun-2 Sateuacan neraskeun, kami henteu acan nyarios sabaraha mil per jam tiasa ditambah.Éta sabab robih kalayan jumlah kakuatan anu anjeun nyayogikeun ka kendaraan ...

  • Some factors that may slow down the home charging speed of your electric car

    Sababaraha faktor anu tiasa ngalambatkeun laju ngecas bumi mobil listrik anjeun

    21 Désémber 16

    Sababaraha faktor anu tiasa ngalambatkeun laju ngecas bumi mobil listrik anjeun-1 Upami anjeun hoyong janten pamilik mobil listrik anu puas, ngecas di bumi diperyogikeun.Nalika éta mobil listrik murni tinimbang plug-in hybrid electri ...

  • Electric car charging is a mess for new electric car owners

    Ngecas mobil listrik mangrupikeun masalah pikeun pamilik mobil listrik énggal

    21 Désémber 10

    Ngecas mobil listrik téh mess keur boga mobil listrik anyar Gantina, maranéhna hayang ngagunakeun sambungan dryer 1962.Hayu urang hilap yén ngalakukeun ieu hartosna baju baseuh atanapi nyolok atanapi cabut kabel arus tinggi sakali atanapi dua kali sadinten...

  • Distribusi ékspor

    Produk urang diékspor ka luar negeri,
    sarta pamaké kami disebarkeun ka sakuliah dunya

    map

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami