Warta

  • Precautions for charging electric vehicles in rainy days

    Pancegahan pikeun ngecas kendaraan listrik dina dinten hujan

    Kalayan popularitas anu gancang tina kendaraan listrik, beuki seueur konsumen anu mésér sareng nganggo kendaraan listrik.Sanajan kitu, kumaha carana ngecas kandaraan listrik dina poé hujan téh paling aman.Kuring yakin ieu masalah anu loba boga mobil pisan paduli.Janten naon anu anjeun kedah perhatikeun nalika ...
    Maca deui
  • Do you know the mode of the charger?

    Naha anjeun terang mode pangecas?

    Kalayan advokasi konservasi énergi sareng réduksi émisi sareng pamekaran industri énergi énggal.Urang tiasa ningali seueur trem énergi énggal sareng pangecas anu penting di sabudeureun urang.Tapi naha anjeun terang mode kerja pangecas? Pangecas umumna nganggo mode DC atanapi CC/CV ...
    Maca deui
  • Electric Vehicle Charging Solutions

    Solusi Ngecas Kendaraan Listrik

    Dumasar kana dukungan kabijakan nasional sareng pangwangunan infrastruktur anyar di sababaraha nagara, industri kendaraan listrik énergi énggal naék gancang.Dina raraga minuhan kaperluan pasar kandaraan listrik, DCNE, salaku parusahaan jeung 25 taun technolog militér ...
    Maca deui
  • Take you to understand the charger market at DCNE

    Nyandak anjeun ngartos pasar carjer di DCNE

    Ukuran pasar carjer batré global bakal ngahontal USD 22.98 milyar dina 2021. Ieu diperkirakeun dilegakeun dina laju pertumbuhan taunan sanyawa 5.8% ti 2022 nepi ka 2027, ngahontal USD 32.41 milyar dina 2027. Dina taun anyar, pasar geus condong jadi miniatur, sareng karakter ieu ...
    Maca deui
  • The difference between on board charger and off board charger

    Beda antara carjer on dewan jeung carjer kaluar dewan

    Carjer on dewan dipasang di pedalaman kendaraan, kalawan kaunggulan tina volume leutik, cooling alus tur kinerja sealing, beurat hampang, tingkat panyalindungan luhur IP66 na IP67 jeung saterusna, tapi kakuatan umumna leuwih leutik sarta waktu ngecas nyaeta panjang t...
    Maca deui
  • Why choose DCNE Charger?

    Naha milih DCNE Charger?

    Seueur ahli sistem manajemén batré anu ngusulkeun yén karusakan batré sanés kusabab nganggo, tapi kusabab ngagunakeun batré anu goréng.Jadi milih carjer alus, pikeun perpanjangan umur batre, perlu pisan.DCNE dikembangkeun profésional ...
    Maca deui
  • How to choose a good forklift Charger?

    Kumaha carana milih carjer forklift anu saé?

    Pamaké henteu merhatoskeun seleksi sareng nyocogkeun carjer batré forklift, nyababkeun sugema kalayan ngecas batré forklift, waktos jasa pondok sareng umur batré anu pondok, tapi aranjeunna henteu terang naon alesanana.Di industri sering nyarios yén adonan ...
    Maca deui
  • DCNE Industrial Charger

    DCNE Industrial carjer

    DCNE digawé dina carjer batré pikeun leuwih ti 20 taun.Kami henteu ngan ukur gaduh pangecas dina papan pikeun kendaraan anu béda.Sapertos skuter listrik, motor listrik, karanjang golf, daptar garpu, EV jsb. Urang ogé gaduh pangecas induksi kakuatan anu ageung.Sadaya pangecas industri kami nyaéta frekuensi High ...
    Maca deui
  • OBC kualitas luhur ti DCNE

    DCNE Chargerscan nyata ngaronjatkeun efisiensi ngecas jeung kualitas, greatly shorten waktu ngecas, éféktif manjangkeun umur batre, innovate kaayaan ngecas kandaraan listrik, sarta sadar "efisiensi tinggi, panyalindungan lingkungan jeung hemat energi"....
    Maca deui
  • The Function of DCNE Charger

    Fungsi tina DCNE carjer

    Fungsi DCNE carjer 1.It boga fungsi komunikasi antara-speed tinggi CANbus na BMS mun nangtoskeun naha kaayaan sambungan batré bener;Kéngingkeun parameter sistem batré sareng data waktos-nyata sadaya grup sareng batré tunggal sateuacan sareng salami ngecas.2...
    Maca deui
  • DCNE Charger’s charging mode

    Mode ngecas DCNE Charger

    Ngecas normal: dieusi dina laju standar.Arus ngecas umumna 10% tina kapasitas batré, tegangan ngecas henteu ngaleuwihan tegangan dipeunteun batré ku 120-125%, sareng waktos ngecas umumna 10-15 jam.Trickle ngecas: ngagunakeun arus ngecas leutik (...
    Maca deui
  • Some factors that may slow down the home charging speed of your electric car

    Sababaraha faktor anu tiasa ngalambatkeun laju ngecas bumi mobil listrik anjeun

    Sababaraha faktor anu tiasa ngalambatkeun laju ngecas bumi mobil listrik anjeun-2 Sateuacan neraskeun, kami henteu acan nyarios sabaraha mil per jam tiasa ditambah.Éta sabab robih kalayan jumlah kakuatan anu anjeun nyayogikeun ka kendaraan ...
    Maca deui

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami