Janten Tinjauan - Chengdu Dacheng New Energy Technology Co. Ltd

Ihtisar

DCNE MANUFACTURER FACTORY site

Pedaran singket

Chengdu Dacheng New Energy Technology Co., Ltd, (Di handap ieu mangrupikeun "DCNE") disetél dina 1997. Dina awalna, urang damel dina carjer walkie-talkie batré kaméra.Taun 2000 urang ngamimitian damel sareng kementerian pertahanan sareng ngembangkeun & ngahasilkeun carjer on board pikeun kendaraan listrik, suksés muka pasar militer.Salajengna, urang nempatkeun suku urang jeung asupkeun kana widang otomotif, carjer urang mimiti dilarapkeun di wewengkon sipil."DCNE salaku panyadia solusi carjer profésional" sanés ngan ukur slogan urang, éta ogé tujuan urang.Dina taun-taun katukang, DCNE henteu pernah ngeureunkeun léngkah urang dina proyék OBC.Urang terus nyieun inovasi panalungtikan téhnologi pangecas & pamekaran jeung meunang leuwih ti 20 patén-patén pikeun on / off chargers dewan.

Dina waktos anu sami, "Palanggan anu munggaran ka DCNE", sadaya anggota DCNE tetep ringkes ieu dina pikiran urang.Dina 20 taun kaliwat urang salawasna mikir deeply pikeun konsumén urang.Urang ngamajukeun manajemén urang, produksi urang, R&D urang, kadali kualitas urang jeung sagala jasa urang pikeun mastikeun harga pasar kalapa, kualitas luhur stabil, waktos pangiriman gancang, solusi profésional sarta mawa leuwih barang anyar pikeun konsumén urang.

Ayeuna DCNE parantos nyayogikeun pangecas kami ka pabrik batré, gerbong golf/klub, treuk logistik, parahu listrik, gerbong beberesih, excavator, ATV, lapangan Aerospace jsb sacara global.

DCNE ngarepkeun gawé babarengan sareng anjeun!

charger workshop
charger automatic production control room
Part of charger assembly service
ico-1

1997
Didirikeun di

ico-4

23 taun militér
pangalaman téhnologi

ico-3

2000 pasagi
pabrik méteran

ico-2

50000 + susunan
Penjualan taunan tina

Contact us pikeun inpo nu leuwih lengkep


Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami