Dadi Ringkesan - Chengdu Dacheng New Energy Technology Co. Ltd

Ringkesan

DCNE MANUFACTURER FACTORY site

Katrangan ringkes

Chengdu Dacheng New Energy Technology Co., Ltd, (Ing ngisor iki "DCNE") disetel ing taun 1997. Ing wiwitan, kita nggarap pangisi daya walkie-talkie baterei kamera.Ing taun 2000, kita miwiti kerja sama karo kementerian pertahanan lan ngembangake & ngasilake pangisi daya kanggo kendaraan listrik, mbukak pasar militer kanthi sukses.Sabanjure, kita nyelehake sikil lan mlebu ing lapangan otomotif, pangisi daya kita wiwit ditrapake ing wilayah sipil."DCNE minangka panyedhiya solusi pangisi daya profesional" ora mung slogan kita, nanging uga tujuan kita.Ing taun-taun kepungkur, DCNE ora nate mandhegake langkah-langkah kita ing proyek OBC.Kita terus nggawe inovasi riset & pangembangan teknologi pangisi daya lan entuk luwih saka 20 paten kanggo pangisi daya papan on/off.

Ing wektu sing padha, "Pelanggan pisanan menyang DCNE", kabeh anggota DCNE tetep ing pikiran kita.Ing 20 taun kepungkur, kita tansah mikir banget kanggo para pelanggan.Kita ningkataké manajemen, produksi, R&D kita, kontrol kualitas lan kabeh layanan kita kanggo konfirmasi rega pasar competitive, kualitas dhuwur stabil, wektu pangiriman cepet, solusi profesional lan nggawa liyane item anyar kanggo kita pelanggan.

Saiki DCNE wis nyediakake pangisi daya kanggo pabrikan baterei, mobil golf/klub, truk logistik, prau listrik, gerobak pembersih, ekskavator, ATV, lapangan Aerospace, lsp.

DCNE ngarepake kerjasama karo sampeyan!

charger workshop
charger automatic production control room
Part of charger assembly service
ico-1

1997
Madeg ing

ico-4

23 taun militer
pengalaman teknologi

ico-3

2000 kothak
pabrik meteran

ico-2

50000 + set
Penjualan taunan saka

Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap


Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita