Преглед

Сајт на DCNE MANUFACTURER FACTORY

Краток опис

Chengdu Dacheng New Energy Technology Co., Ltd, (Подолу е „DCNE“) беше формиран во 1997 година.Во 2000 година почнавме да работиме со нашето Министерство за одбрана и да развиваме и произведуваме полнач за електрични возила, успешно да го отвориме воениот пазар.Следно, ја ставаме ногата и влегуваме во автомобилската област, нашите полначи почнаа да се применуваат во цивилните области.„DCNE како професионален добавувач на решенија за полначи“ не е само наш слоган, туку е и наша цел.Во изминатите години ДЦНЕ никогаш не ги прекина нашите чекори во проектите на ОБЦ.Продолжуваме да правиме иновации во истражување и развој на технологијата на полначи и добиваме повеќе од 20 патенти за полначи за вклучување/исклучување на плочката.

Во исто време, „Клиентот е прв за DCNE“, сите членови на DCNE го чуваат овој краток преглед во нашиот ум.Во изминатите 20 години секогаш размислуваме длабоко за нашите клиенти.Ние го промовираме нашето управување, нашето производство, нашето истражување и развој, нашата контрола на квалитетот и целата наша услуга за да ја потврдиме конкурентната пазарна цена, стабилен висок квалитет, брзо време на испорака, професионални решенија и да донесеме повеќе нови артикли на нашите клиенти.

Сега DCNE веќе ги обезбедува нашите полначи на производителите на батерии, колички за голф/клуб, камиони за логистика, електрични чамци, колички за чистење, багери, ATV, Aerospace поле итн. на глобално ниво.

DCNE ја очекува соработката со вас!

работилница за полначи
полнач автоматска контролна просторија за производство
Дел од услугата за склопување на полнач
ико-1

1997 година
Основана во

ико-4

23 години војска
искуство во технологијата

ико-3

2000 квадрати
фабрика за броила

ико-2

50000 + комплети
Годишна продажба на

Контактирајте не за повеќе информации


Испратете ни ја вашата порака:

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја