Kabar

  • Precautions for charging electric vehicles in rainy days

    Pancegahan kanggo ngisi daya kendaraan listrik nalika udan

    Kanthi popularitas kendaraan listrik kanthi cepet, akeh konsumen sing tuku lan nggunakake kendaraan listrik.Nanging, carane ngisi kendharaan listrik ing wayah udan sing paling aman.Aku pracaya iki masalah sing akeh pemilik mobil banget mrihatinake.Dadi apa sing kudu digatekake nalika ...
    Waca liyane
  • Do you know the mode of the charger?

    Apa sampeyan ngerti mode pangisi daya?

    Kanthi advokasi konservasi energi lan pengurangan emisi lan pangembangan industri energi anyar.Kita bisa ndeleng akeh trem energi anyar lan pangisi daya indispensable watara kita.Nanging sampeyan ngerti mode kerja pangisi daya? Pangisi daya umume nggunakake mode DC utawa CC/CV ...
    Waca liyane
  • Electric Vehicle Charging Solutions

    Solusi Ngisi Daya Kendaraan Listrik

    Adhedhasar dhukungan kabijakan nasional lan pambangunan infrastruktur anyar ing macem-macem negara, industri kendaraan listrik energi anyar saya mundhak kanthi cepet.Kanggo nyukupi kabutuhan pasar kendaraan listrik, DCNE, minangka perusahaan kanthi teknologi militer 25 taun ...
    Waca liyane
  • Take you to understand the charger market at DCNE

    Njupuk sampeyan ngerti pasar pangisi daya ing DCNE

    Ukuran pasar pangisi daya baterei global bakal tekan USD 22.98 milyar ing 2021. Diprediksi bakal tuwuh kanthi tingkat pertumbuhan taunan gabungan 5.8% saka 2022 nganti 2027, nganti $ 32.41 milyar ing 2027. Ing taun-taun pungkasan, pasar cenderung dadi miniatur, lan karakter iki ...
    Waca liyane
  • The difference between on board charger and off board charger

    Bentenipun antarane pangisi daya ing Papan lan pangisi daya mati Papan

    Pangisi daya ing papan dipasang ing interior kendaraan, kanthi kaluwihan volume cilik, kinerja pendinginan lan penyegelan sing apik, bobot entheng, tingkat perlindungan IP66 lan IP67 lan liya-liyane, nanging daya umume luwih cilik lan wektu ngisi daya. maneh t...
    Waca liyane
  • Why choose DCNE Charger?

    Napa milih Pengisi Daya DCNE?

    Akeh ahli sistem manajemen baterei wis ngusulake yen karusakan baterei ora amarga nggunakake, nanging amarga nggunakake pangisi daya ala.Dadi, pilih pangisi daya sing apik, kanggo nambah umur baterei, perlu banget.DCNE dikembangake profesional ...
    Waca liyane
  • How to choose a good forklift Charger?

    Kepiye cara milih Charger forklift sing apik?

    Pangguna ora menehi perhatian akeh babagan pilihan lan cocog karo pangisi daya baterei forklift, nyebabake rasa ora puas karo ngisi daya baterei forklift, wektu layanan sing cendhak lan umur baterei sing cendhak, nanging dheweke ora ngerti apa sebabe.Asring diarani ing industri yen adonan ...
    Waca liyane
  • DCNE Industrial Charger

    Pengisi Daya Industri DCNE

    DCNE nggarap pangisi daya baterei luwih saka 20 taun.Kita ora mung duwe pangisi daya ing papan kanggo macem-macem kendaraan.Kayata skuter listrik, motor listrik, golf cart, forklist, EV etc. Kita uga duwe daya gedhe inducstrial pangisi daya.Kabeh pangisi daya industri kita yaiku frekuensi dhuwur ...
    Waca liyane
  • OBC kualitas dhuwur saka DCNE

    DCNE Chargerscan bisa nambah efisiensi lan kualitas pangisian daya kanthi signifikan, nyepetake wektu ngisi daya, kanthi efektif ngluwihi umur baterei, nginovasi kahanan pangisian daya kendaraan listrik, lan ngerteni "efisiensi dhuwur, perlindungan lingkungan lan hemat energi"....
    Waca liyane
  • The Function of DCNE Charger

    Fungsi Pengisi Daya DCNE

    Fungsi Pengisi Daya DCNE 1. Nduwe fungsi komunikasi antarane CANbus lan BMS kanthi kacepetan dhuwur kanggo ngadili apa kahanan sambungan baterei wis bener;Entuk paramèter sistem baterei lan data wektu nyata saka kabeh klompok lan baterei siji sadurunge lan sajrone ngisi daya.2...
    Waca liyane
  • DCNE Charger’s charging mode

    Mode pengisian daya DCNE

    Ngisi daya normal: diisi ing tingkat standar.Saiki pangisian daya umume 10% saka kapasitas baterei, voltase pangisi daya ora ngluwihi voltase dirating baterei kanthi 120-125%, lan wektu ngisi daya umume 10-15 jam.Trickle charging: nggunakake arus pangisi daya cilik (...
    Waca liyane
  • Some factors that may slow down the home charging speed of your electric car

    Sawetara faktor sing bisa nyuda kacepetan ngisi daya ing omah mobil listrik sampeyan

    Sawetara faktor sing bisa alon mudhun kacepetan daya ngarep mobil listrik-2 Sadurunge nerusake, kita wis ora ngandika carane akeh mil saben jam bisa ditambahake.Iku amarga owah-owahan karo jumlah daya sing diwenehake kanggo kendaraan ...
    Waca liyane

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita