Kabar

  • Revolusi Pengalaman Pangisian Daya karo Soket Pangisian Daya CCS2

    Revolusi Pengalaman Pangisian Daya karo Soket Pangisian Daya CCS2

    Pambuka Ing jagad sing cepet-cepet saiki, panjaluk solusi pangisian daya sing efisien lan dipercaya terus mundhak.Ing ngarep evolusi iki yaiku Soket Pengisian CCS2 - produk mutakhir sing dirancang kanggo menehi kinerja pangisian daya sing unggul kanggo kendaraan listrik lan ...
    Waca liyane
  • Revolutionizing EV Charging karo CCS Type 2 Charging Connector

    introduce: Ngenalke DaCheng CCS Type 2 Konektor Ngisi daya, solusi nglereni-pinggiran dirancang kanggo nyukupi panjaluk akeh saka pasar daya kendaraan listrik.Minangka produsen peralatan pangisi daya, konektor pangisi daya CCS Type 2 berkualitas tinggi lan soket pangisi daya CCS Type 2 ...
    Waca liyane
  • Soket pangisi daya duwe peran gedhe ing kendaraan listrik

    Soket pangisi daya duwe peran gedhe ing kendaraan listrik

    Chengdu Dacheng New Energy Technology Co., Ltd. dumunung ing Chengdu, Sichuan.Kita ngembangake lan ngasilake pangisi daya, plug pangisi daya CCS2-EU lan soket pangisi daya.Seri DCNE-CCS2-EV soket pangisi daya DC standar Eropa yaiku ngowahi sumber daya DC dadi energi listrik sing dibutuhake dening kendaraan listrik ...
    Waca liyane
  • DCNE-CCS2-EV CCS2 Inlet 200A/250A DC Pengisian Soket

    DCNE-CCS2-EV CCS2 Inlet 200A/250A DC Pengisian Soket

    Fitur Utama: Rated saiki: 200A/250A Rated voltase: 1000V Insulation resistance: ≥100MΩ 1000V DC Resistant voltase: 3000V AC / 1min Features Complecy with IEC 62196.3-2014 2. Rated current voltage: 2.50A0V: 300A4 Memenuhi persyaratan sertifikasi TUV/CE 5. Dus plug anti-lurus...
    Waca liyane
  • Kaluwihan saka pangisi daya generasi paling anyar kanggo kendaraan listrik

    Seri pangisi daya pulsa konversi frekuensi DCNE nganggo "teknologi pangisian daya cepet lan discharge pulsa gabungan superimposed" lan "teknologi inovasi sing dikontrol program deteksi otomatis lan discharge", Bisa nambah efisiensi lan kualitas pangisian daya, ...
    Waca liyane
  • Pangenalan fungsi pangisi daya mobil

    Pangenalan fungsi pangisi daya mobil

    Pangisi daya on-board nuduhake pangisi daya sing dipasang ing kendaraan listrik.Nduwe kemampuan kanggo ngisi daya baterei kendaraan listrik kanthi aman lan otomatis.Pangisi daya bisa kanthi dinamis nyetel arus pangisi daya utawa voltase miturut ...
    Waca liyane
  • Status saiki teknologi pangisi daya on-board

    Status saiki teknologi pangisi daya on-board

    Status teknologi pangisi daya mobil Saiki, daya pangisi daya on-board kanggo mobil penumpang lan kendaraan khusus ing pasar utamane kalebu 3.3kw lan 6.6kw, lan efisiensi pangisian daya konsentrasi ing antarane 93% lan 95%.Efisiensi ngisi daya pangisi daya DCNE yaiku ...
    Waca liyane
  • Metode pengisian stasiun pengisian kendaraan listrik —-pengisian mekanik

    Metode pengisian stasiun pengisian kendaraan listrik —-pengisian mekanik

    (1) Skala stasiun pangisian daya mekanik Stasiun pangisian daya mekanik cilik bisa dianggep minangka kombinasi karo konstruksi stasiun pangisian daya konvensional, lan trafo kapasitas luwih gedhe bisa dipilih yen perlu.Stasiun pangisian daya mekanik skala gedhe umume ...
    Waca liyane
  • Cara pangisian daya stasiun pangisian daya kendaraan listrik —-Pengisian daya portabel

    Cara pangisian daya stasiun pangisian daya kendaraan listrik —-Pengisian daya portabel

    (1) Villa: Wis telung phase papat kabel meter lan garage parking sawijining.Bisa nggunakake fasilitas sumber daya omah sing wis ana kanggo nyelehake garis 10mm2 utawa 16mm2 saka kothak distribusi omah menyang soket khusus garasi kanggo nyedhiyakake pangisi daya portabel.sumber daya.(2) Jen...
    Waca liyane
  • Apa sing kaluwihan saka DC charging gun

    Kanthi popularitas kendharaan listrik, luwih akeh wong wiwit menehi perhatian marang bedhil ngisi mobil kasebut.Saiki, rong jinis sing paling umum ing pasar yaiku senapan pangisi daya DC lan senapan pangisi daya AC.Dadi, apa kaluwihan senapan ngisi daya DC?Kok populer karo akeh...
    Waca liyane
  • Anggit desain kanggo DC ngisi bedhil

    Kanthi paningkatan tingkat jangkoan kendaraan hemat energi, frekuensi panggunaan senapan pangisi daya DC saya mundhak, lan syarat kanggo desain produk saya tambah akeh.Kene sawetara pertimbangan desain.Kaping pisanan, kanca-kanca sing ngerti ngisi daya DC ...
    Waca liyane
  • Cara pangisian daya stasiun pangisian daya kendaraan listrik —-pengisian reguler

    Cara pangisian daya stasiun pangisian daya kendaraan listrik —-pengisian reguler

    (1) Skala stasiun pangisian daya konvensional sing khas Miturut data saiki babagan pangisi daya konvensional kendaraan listrik, stasiun pangisi daya umume dikonfigurasi karo 20 nganti 40 kendaraan listrik.Konfigurasi iki kanggo nimbang nggunakake kanthi lengkap ing wayah sore ...
    Waca liyane

Kirim pesen kanggo kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita