Lajme

 • Revolucionues i karikimit EV me lidhësin e karikimit të tipit 2 CCS

  Revolucionues i karikimit EV me lidhësin e karikimit të tipit 2 CCS

  prezantoni: Prezantoni lidhësin e karikimit DaCheng CCS Type 2, një zgjidhje moderne e krijuar për të përmbushur kërkesat në rritje të tregut të karikimit të automjeteve elektrike.Si prodhuesi kryesor i pajisjeve të karikimit, lidhësit tanë të karikimit CCS Type 2 me cilësi të lartë dhe prizat e karikimit CCS Type 2...
  Lexo më shumë
 • Priza e karikimit luan një rol të madh në automjetet elektrike

  Priza e karikimit luan një rol të madh në automjetet elektrike

  Chengdu Dacheng New Energy Technology Co., Ltd. ndodhet në Chengdu, Sichuan.Ne zhvillojmë dhe prodhojmë karikues, prizë karikimi CCS2-EU dhe prizë karikimi.Priza e karikimit DC e standardit evropian të serisë DCNE-CCS2-EV është për të konvertuar furnizimin me energji DC në energjinë elektrike të kërkuar nga automjeti...
  Lexo më shumë
 • Prizë e karikimit DCNE-CCS2-EV CCS2 200A/250A DC

  Prizë e karikimit DCNE-CCS2-EV CCS2 200A/250A DC

  Karakteristikat kryesore: Rryma e vlerësuar: 200A/250A Tensioni nominal: 1000V Rezistenca izoluese: ≥100MΩ 1000V Tension rezistent: 3000V AC / 1min Veçoritë Përputhen me IEC 62196.3-2014 Rryma e tensionuar2000.V. A/250A 4. Plotësoni kërkesat e certifikimit TUV/CE 5. Priza anti-drejtë...
  Lexo më shumë
 • Përparësitë e gjeneratës së fundit të karikuesve për automjetet elektrike

  Seria e ngarkuesve të pulsit të konvertimit të frekuencës DCNE miraton "teknologjinë e ngarkimit dhe shkarkimit të shpejtë të kombinuar të mbivendosur" dhe "teknologjinë e inovacionit të ngarkimit dhe shkarkimit të kontrolluar nga programi i zbulimit automatik", mund të përmirësojë ndjeshëm efikasitetin dhe cilësinë e karikimit, ...
  Lexo më shumë
 • Funksioni i futjes së karikuesit të makinës

  Funksioni i futjes së karikuesit të makinës

  Karikuesi në bord i referohet karikuesit që është instaluar fiks në automjetin elektrik.Ka aftësinë për të karikuar plotësisht baterinë e energjisë së automjetit elektrik në mënyrë të sigurt dhe automatike.Karikuesi mund të rregullojë në mënyrë dinamike rrymën ose tensionin e karikimit në përputhje ...
  Lexo më shumë
 • Statusi aktual i teknologjisë së karikuesit në bord

  Statusi aktual i teknologjisë së karikuesit në bord

  Statusi i teknologjisë së karikuesit të makinave Aktualisht, fuqia e karikuesve në bord për makinat e pasagjerëve dhe automjetet speciale në treg përfshin kryesisht 3.3 kw dhe 6.6 kw, dhe efikasiteti i karikimit është i përqendruar midis 93% dhe 95%.Efikasiteti i karikimit të karikuesve DCNE është...
  Lexo më shumë
 • Mënyra e karikimit të stacionit të karikimit të automjeteve elektrike — karikimi mekanik

  Mënyra e karikimit të stacionit të karikimit të automjeteve elektrike — karikimi mekanik

  (1) Shkalla e stacionit të karikimit mekanik Stacionet e vogla të karikimit mekanik mund të konsiderohen në kombinim me ndërtimin e stacioneve konvencionale të karikimit dhe transformatorët me kapacitet më të madh mund të zgjidhen sipas nevojës.Stacionet e karikimit mekanik në shkallë të gjerë në përgjithësi bashkë...
  Lexo më shumë
 • Mënyra e karikimit të stacionit të karikimit të automjeteve elektrike —-Ngarkimi portativ

  Mënyra e karikimit të stacionit të karikimit të automjeteve elektrike —-Ngarkimi portativ

  (1) Vilë: Ka matës trefazor me katër tela dhe garazh të pavarur parkimi.Mund të përdorë pajisjet ekzistuese të furnizimit me energji elektrike për banim për të vendosur një linjë 10mm2 ose 16mm2 nga kutia e shpërndarjes së banimit në prizën speciale të garazhit për të siguruar karikim portativ.furnizimi me energji elektrike.(2) Gjeneral...
  Lexo më shumë
 • Cilat janë avantazhet e armës së karikimit DC

  Me popullaritetin e automjeteve elektrike, gjithnjë e më shumë njerëz kanë filluar t'i kushtojnë vëmendje armës së karikimit të makinës.Aktualisht, dy llojet më të zakonshme në treg janë armët e karikimit DC dhe armët e karikimit AC.Pra, cilat janë avantazhet e armëve të karikimit DC?Pse është popullor me kaq shumë...
  Lexo më shumë
 • Konsideratat e projektimit për armët e karikimit DC

  Me përmirësimin e vazhdueshëm të shkallës së mbulimit të automjeteve të kursimit të energjisë, frekuenca e përdorimit të armëve të karikimit DC është rritur gradualisht, dhe kërkesat për hartimin e produktit janë bërë gjithnjë e më të larta.Këtu janë disa konsiderata të dizajnit.Para së gjithash, miqtë që dinë karikimin DC ...
  Lexo më shumë
 • Mënyra e karikimit të stacionit të karikimit të automjeteve elektrike —-karikimi i rregullt

  Mënyra e karikimit të stacionit të karikimit të automjeteve elektrike —-karikimi i rregullt

  (1) Shkalla e një stacioni karikimi tipik konvencional Sipas të dhënave aktuale të karikimit konvencional të automjeteve elektrike, një stacion karikimi përgjithësisht konfigurohet me 20 deri në 40 automjete elektrike.Ky konfigurim është për të shfrytëzuar plotësisht mbrëmjen ...
  Lexo më shumë
 • Mënyra e karikimit të stacionit të karikimit të automjeteve elektrike —-karikimi i shpejtë

  Mënyra e karikimit të stacionit të karikimit të automjeteve elektrike —-karikimi i shpejtë

  (1) Shkalla e një stacioni tipik të karikimit të shpejtë Sipas të dhënave aktuale për karikimin e shpejtë të automjeteve elektrike, një stacion karikimi në përgjithësi është konfiguruar për të karikuar 8 automjete elektrike në të njëjtën kohë.(2) Konfigurimi tipik i skemës së furnizimit me energji të stacionit të karikimit...
  Lexo më shumë

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni