Полнач од серијата Q2 AC90-265V& DC12-440V

 • OBC Q2-1,5KW DC12-84V 15-25A Паметен полнач IP66 за оловна киселина или литиумска батерија

  OBC Q2-1,5KW DC12-84V 15-25A Паметен полнач IP66 за оловна киселина или литиумска батерија

  ⭐ Влезен напон на плочата 90-265V, со CAN BUS комуникација
  ⭐ Стандард IP66
  ⭐ Повеќе паметни функции над вашите очекувања
  ⭐ Може да се примени за мотор, голф/клуб/разгледување/чистење батерија на количка
  ⭐ Еден полнач до едно полнење на батеријата, ефикасно заштитувајќи го вашиот животен век на батеријата
  ⭐ Редовно време на производство: 1-2 недели

   

  Како оригинален производител, на големо и мало полначи за батерии со високи перформанси, висок квалитет и фабричка цена за да се задоволат сите барања на клиентите!Испратете ни го вашето барање за производот сега!

 • OBC Q2-2KW DC48-99V 22-25A IP67 полнач за количка за голф/клуб, добра заштита во вашиот живот

  OBC Q2-2KW DC48-99V 22-25A IP67 полнач за количка за голф/клуб, добра заштита во вашиот живот

  ⭐ Влезен напон на плочата 90-265V, со CAN BUS комуникација
  ⭐ Стандард IP66
  ⭐ Повеќе паметни функции над вашите очекувања
  ⭐ Може да се примени за мотор, голф/клуб/разгледување/чистење батерија на количка
  ⭐ Еден полнач до едно полнење на батеријата, ефикасно заштитувајќи го вашиот животен век на батеријата
  ⭐ Редовно време на производство: 1-2 недели

   

  Како оригинален производител, на големо и мало полначи за батерии со високи перформанси, висок квалитет и фабричка цена за да се задоволат сите барања на клиентите!Испратете ни го вашето барање за производот сега!

 • OBC Q2-3.3KW DC48-440V 10-42A широк напон со CAN, паметен полнач што се наложува

  OBC Q2-3.3KW DC48-440V 10-42A широк напон со CAN, паметен полнач што се наложува

  ⭐ Влезен напон на плочата 90-265V, со CAN BUS комуникација
  ⭐ Стандард IP66
  ⭐ Повеќе паметни функции над вашите очекувања
  ⭐ Може да се примени за вилушкар, камион за палети, кран, електричен чамец/акумулатор за возила
  ⭐ Еден полнач до едно полнење на батеријата, ефикасно заштитувајќи го вашиот животен век на батеријата
  ⭐ Редовно време на производство: 1-2 недели

   

  Како оригинален производител, на големо и мало полначи за батерии со високи перформанси, висок квалитет и фабричка цена за да се задоволат сите барања на клиентите!Испратете ни го вашето барање за производот сега!

 • OBC Q2-6,6KW DC48-440V 20-85A висока моќност, брзо полнење, гарантирано IP67

  OBC Q2-6,6KW DC48-440V 20-85A висока моќност, брзо полнење, гарантирано IP67

  ⭐ Влезен напон на плочата 90-265V, со CAN BUS комуникација
  ⭐ Стандард IP66
  ⭐ Повеќе паметни функции над вашите очекувања
  ⭐ Може да се примени за виљушкар, камион за палети, кран, батерија за багер или некаде каде е потребен висок извор на енергија.
  ⭐ Еден полнач до едно полнење на батеријата, ефикасно заштитувајќи го вашиот животен век на батеријата
  ⭐ Редовно време на производство: 1-2 недели

   

  Како оригинален производител, на големо и мало полначи за батерии со високи перформанси, висок квалитет и фабричка цена за да се задоволат сите барања на клиентите!Испратете ни го вашето барање за производот сега!

 • OBC Q2-6.6KW Нова верзија DC48-440V 20-85A висока моќност, брзо полнење, IP67

  OBC Q2-6.6KW Нова верзија DC48-440V 20-85A висока моќност, брзо полнење, IP67

  ⭐ Влезен напон на плочата 90-265V, со CAN BUS комуникација
  ⭐ Стандард IP66
  ⭐ Повеќе паметни функции над вашите очекувања
  ⭐ Може да се примени за виљушкар, камион за палети, кран, батерија за багер или некаде каде е потребен висок извор на енергија.
  ⭐ Еден полнач до едно полнење на батеријата, ефикасно заштитувајќи го вашиот животен век на батеријата
  ⭐ Редовно време на производство: 1-2 недели

   

  Како оригинален производител, на големо и мало полначи за батерии со високи перформанси, висок квалитет и фабричка цена за да се задоволат сите барања на клиентите!Испратете ни го вашето барање за производот сега!

 • OBC Q2-9.9KW DC48-440V 30-127A висока моќност, безбеден и брз, за ​​сите видови батерии

  OBC Q2-9.9KW DC48-440V 30-127A висока моќност, безбеден и брз, за ​​сите видови батерии

  ⭐ Влезен напон на плочата 90-265V, со CAN BUS комуникација
  ⭐ Стандард IP67
  ⭐ Повеќе паметни функции над вашите очекувања
  ⭐ Може да се примени за вилушкар, камион за палети, кран, батерија за багер или некаде каде што е потребен висок извор на енергија
  ⭐ Еден полнач до едно полнење на батеријата, ефикасно заштитувајќи го вашиот животен век на батеријата
  ⭐ Редовно време на производство: 1-2 недели

   

  Како оригинален производител, на големо и мало полначи за батерии со високи перформанси, висок квалитет и фабричка цена за да се задоволат сите барања на клиентите!Испратете ни го вашето барање за производот сега!

 • OBC Q2-13KW DC48-440V 40-168A висока моќност, ултра брзо полнење, мала тежина

  OBC Q2-13KW DC48-440V 40-168A висока моќност, ултра брзо полнење, мала тежина

  ⭐ Влезен напон на плочата 90-265V, со CAN BUS комуникација
  ⭐ Стандард IP67
  ⭐ Повеќекратни паметни функции над вашите очекувања
  ⭐ Може да се примени за виљушкар, камион за палети, кран, батерија за багер или некаде каде е потребен висок извор на енергија.
  ⭐ Еден полнач до едно полнење на батеријата, ефикасно заштитувајќи го вашиот животен век на батеријата
  ⭐ Редовно време на производство: 1-2 недели

   

  Како оригинален производител, на големо и мало полначи за батерии со високи перформанси, висок квалитет и фабричка цена за да се задоволат сите барања на клиентите!Испратете ни го вашето барање за производот сега!

Испратете ни ја вашата порака:

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја