R & D

истражување и развој

1. Развивање и дизајн и избор на компоненти, DCNE исто така може да изгради софтверска платформа за полнење, целосно да ја дизајнира целата структура на комората во индустријата за полначи.

2. Над 67 професионални инженери го сочинуваа тимот за истражување и развој, а DCNE поседува повеќе од 52 технологии за полнење.патенти во Кина.

3. Имајте професионална лабораторија и способност за независно тестирање за полначи.

Истражување и развој1

Технологија

Технологија на ПОЛНЕЊЕ

1. Направете го првиот целосно запечатен полнач со променлива фреквенција во Кина, поседува искуство во воена технологија повеќе од 20 години.

2. До крајот на 2019 година продадени се повеќе од 200.000 полначи.

3. Погоден за повеќе од 100+ видови возила.

4. Полнач со највисок стандард на возилото-IP67.

Производствен капацитет

Работилницата за опрема за полнење инсистира на усвојување на модерни идеи за управување и режим на квалитет за контрола на големи податоци, и усвојува висока ефикасна технологија и автоматска опрема за производство.Воведувањето на напредни автоматизирани производни линии за автоматска опрема за тестирање и автоматизирани производни линии, како и употребата на методи за работа со роботи на автоматизирани производствени линии во голема мера го намалија заморот на вработените и го подобрија квалитетот на производот.

 

Производствен капацитет
Производствен капацитет01

Во моментов, неговото месечно производство е 10.000-20.000 комплети производи од системот за полначи.Квалитетот е животот на DCNE, а цврстата свесност за квалитет и строгиот систем за управување ја освоија долгорочната доверба на клиентите.Концептот и принципите на „Квалитетно лидерство“ се протегаат низ целиот деловен синџир на развој на производи, добавувачи, производство, продажба и услуги по продажбата.Како резултат на тоа, DCNE строго ги контролираше внатрешните и надворешните податоци за производите на компанијата по секоја цена, така што податоците за производот беа добро евидентирани, а одговорноста ја сноси поединецот и единицата.

Контактирајте не за повеќе информации


Испратете ни ја вашата порака:

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја