Биди Истражување и развој - Chengdu Dacheng New Energy Techenology Co. Ltd

истражување и развој

истражување и развој

1. Развивање и дизајн и избор на компоненти, DCNE исто така може да изгради софтверска платформа за полнење, целосно да ја дизајнира целата структура на комората во индустријата за полначи.

2. Над 67 професионални инженери го сочинуваа тимот за истражување и развој, а DCNE поседува повеќе од 52 технологии за полнење.патенти во Кина.

3. Имајте професионална лабораторија и способност за независно тестирање за полначи.

Research&Development1

Контактирајте не за повеќе информации


Испратете ни ја вашата порака:

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја