Производствен капацитет

Производствен капацитет

Работилницата за опрема за полнење инсистира на усвојување на модерни идеи за управување и режим на квалитет за контрола на големи податоци, и усвојува висока ефикасна технологија и автоматска опрема за производство.Воведувањето на напредни автоматизирани линии за производство на опрема за тестирање и автоматизирани производни линии и употребата на методи за работа со роботи на автоматизирани производни линии во голема мера го намалија заморот на вработените и го подобрија квалитетот на производите

 

cc
зз

Во моментов, неговото месечно производство е 10.000-20.000 комплети производи од системот за полначи.Квалитетот е животот на DCNE, а цврстата свесност за квалитет и строгиот систем за управување ја освоија долгорочната доверба на клиентите.Концептот и принципите на „Квалитетно лидерство“ се протегаат низ целиот деловен синџир на развој на производи, добавувачи, производство, продажба и услуги по продажбата.Како резултат на тоа, DCNE строго ги контролираше внатрешните и надворешните податоци за производите на компанијата по секоја цена, така што податоците за производот беа добро евидентирани, а одговорноста ја сноси поединецот и единицата.

Контактирајте не за повеќе информации


Испратете ни ја вашата порака:

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја