Приклучок за полнење CCS тип 2

 • CCS Type 2 Приклучок за полнење 1000V 200A

  CCS Type 2 Приклучок за полнење 1000V 200A

  ⭐ Запознајте го „уредот за поврзување со спроводливо полнење на електрично возило“62196-3 IEC 2011

  ЛИСТ 3-Lj Технички стандарди и барања

  ⭐ Убава форма, Со заштитен капак отпорен на прашина Лесно се отвора и затвора

  ⭐ Класа на заштита IP55 во споени услови

  ⭐ Сигурност на материјалите, противзапалување, заштита на животната средина, абразија

  отпорност, отпорност на удар, отпорност на масло и анти-УВ

Испратете ни ја вашата порака:

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја