Сервис

полнач автоматска контролна просторија за производство01

Услуга пред продажба

95,5%брз одговор
• Прилагодена комуникација еден-на-еден, колку што е можно подетално
• Вистинските барања за купување на клиентите
• Разумни предлози за клиентите
• Конкурентни цитати
• Поддршка за пакување на малопродажба на клиенти
• Прилагоден дизајн на влезен и излезен интерфејс
• Поддршка за примероци

Пакување собраниска соба

Услуга по продажбата

18месеци гаранција
100%следење за време на гарантниот период
• Поддршка на компонентите за време на гарантниот период
• Замена на нови производи поради проблеми со квалитетот за време на гарантниот рок
1 до 1водена инсталација
• Технолошка поддршка доколку му е потребна на клиентите.


Испратете ни ја вашата порака:

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја