Полнач од серијата Q1 AC220V& DC12-120V

 • OBC Q1-2KW DC12-108V 5-30A наполнете ја батеријата брзо и безбедно

  OBC Q1-2KW DC12-108V 5-30A наполнете ја батеријата брзо и безбедно

  ⭐ За лесни возила како што се количката за голф, вилушкар и автомобил за разгледување на знаменитости итн.
  ⭐ Мала големина и мала тежина
  ⭐ Висока ефикасност и високо ниво на заштита од IP67
  ⭐ Долг работен век и лесен за користење
  ⭐ Се користи за секаков вид на батерии
  ⭐ обезбеди некои други ставки со поголема моќност и со тип CAN BUS
  ⭐ Редовно време на производство: 1-2 недели

   

  Како оригинален производител, на големо и мало полначи за батерии со високи перформанси, висок квалитет и фабричка цена за да се задоволат сите барања на клиентите!Испратете ни го вашето барање за производот сега!

 • OBC Q1-4KW DC12-108V 20-60A добар за полнење и заштита на вашата батерија

  OBC Q1-4KW DC12-108V 20-60A добар за полнење и заштита на вашата батерија

  ⭐ За лесни возила како што се количката за голф, вилушкар и автомобил за разгледување на знаменитости итн.
  ⭐ Поголема моќност за побрзо полнење
  ⭐ Висока ефикасност и високо ниво на заштита од IP67
  ⭐ Долг работен век и лесен за користење
  ⭐ Се користи за секаков вид на батерии
  ⭐ обезбеди некои други ставки со поголема моќност и со тип CAN BUS
  ⭐ Редовно време на производство: 1-2 недели

   

  Како оригинален производител, на големо и мало полначи за батерии со високи перформанси, висок квалитет и фабричка цена за да се задоволат сите барања на клиентите!Испратете ни го вашето барање за производот сега!

 • OBC Q1-4KW DC12-108V 20-60A видови на паметни функции за да ви го олеснат животот

  OBC Q1-4KW DC12-108V 20-60A видови на паметни функции за да ви го олеснат животот

  ⭐ За лесни возила како што се количката за голф, вилушкар и автомобил за разгледување на знаменитости итн.
  ⭐ Поголема моќност за побрзо полнење
  ⭐ Висока ефикасност и високо ниво на заштита од IP67
  ⭐ Долг работен век и лесен за користење
  ⭐ Се користи за секаков вид на батерии
  ⭐ обезбеди некои други ставки со поголема моќност и со тип CAN BUS
  ⭐ Редовно време на производство: 1-2 недели

   

  Како оригинален производител, на големо и мало полначи за батерии со високи перформанси, висок квалитет и фабричка цена за да се задоволат сите барања на клиентите!Испратете ни го вашето барање за производот сега!

 • OBC Q1-6KW DC12-108V 40-90A добар за полнење и заштита на вашата батерија

  OBC Q1-6KW DC12-108V 40-90A добар за полнење и заштита на вашата батерија

  ⭐ За некои средни возила како што се ATVS/електрично возило и електричен автобус итн.
  ⭐ Поголема моќност за побрзо полнење
  ⭐ Висока ефикасност и високо ниво на заштита од IP67
  ⭐ Долг работен век и лесен за користење
  ⭐ Се користи за секаков вид на батерии
  ⭐ обезбеди некои други ставки со поголема моќност и со тип CAN BUS
  ⭐ Редовно време на производство: 1-2 недели

   

  Како оригинален производител, на големо и мало полначи за батерии со високи перформанси, висок квалитет и фабричка цена за да се задоволат сите барања на клиентите!Испратете ни го вашето барање за производот сега!

 • OBC Q1-8KW DC12-120V 50-120A паметен полнач за тешки возила

  OBC Q1-8KW DC12-120V 50-120A паметен полнач за тешки возила

  ⭐ За некои тешки возила како камион, багер, машина за дигање итн.
  ⭐ Голем полнач за полнење на батеријата брзо и безбедно
  ⭐ Висока ефикасност и високо ниво на заштита од IP67
  ⭐ Долг работен век и лесен за користење
  ⭐ Се користи за секаков вид на батерии
  ⭐ обезбеди некои други ставки со поголема моќност и со тип CAN BUS
  ⭐ Редовно време на производство: 1-2 недели

   

  Како оригинален производител, на големо и мало полначи за батерии со високи перформанси, висок квалитет и фабричка цена за да се задоволат сите барања на клиентите!Испратете ни го вашето барање за производот сега!

 • OBC Q1-12KW DC12-120V 80-150A Полнач со голема моќност со мала тежина

  OBC Q1-12KW DC12-120V 80-150A Полнач со голема моќност со мала тежина

  ⭐ За некои тешки возила како камион, багер, кран итн.
  ⭐ Голем полнач за полнење на батеријата брзо и безбедно
  ⭐ Висока ефикасност и високо ниво на заштита од IP67
  ⭐ Долг работен век и лесен за користење
  ⭐ Се користи за секаков вид на батерии
  ⭐ обезбеди некои други ставки со поголема моќност и со тип CAN BUS
  ⭐ Редовно време на производство: 1-2 недели

   

  Како оригинален производител, на големо и мало полначи за батерии со високи перформанси, висок квалитет и фабричка цена за да се задоволат сите барања на клиентите!Испратете ни го вашето барање за производот сега!

Испратете ни ја вашата порака:

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја