Karikues i Serisë Q1 AC220V& DC12-120V

 • OBC Q1-2KW DC12-108V 5-30A karikoni baterinë tuaj shpejt dhe në mënyrë të sigurt

  OBC Q1-2KW DC12-108V 5-30A karikoni baterinë tuaj shpejt dhe në mënyrë të sigurt

  ⭐ Për automjetet e lehta si karroca e golfit, pirunja dhe makina turistike etj.
  ⭐ Përmasa të vogla dhe peshë të lehtë
  ⭐ Efikasitet i lartë dhe nivel i lartë mbrojtjeje i IP67
  ⭐ Jetë e gjatë pune dhe e lehtë për t'u përdorur
  ⭐ Përdoret për të gjitha llojet e baterive
  ⭐ siguroni disa artikuj të tjerë me fuqi më të lartë dhe me llojin CAN BUS
  ⭐ Koha e rregullt e prodhimit: 1-2 javë

   

  Si Prodhues Origjinal, ngarkues baterish me performancë të lartë me shumicë dhe pakicë, cilësi të lartë dhe çmim të fabrikës për të kënaqur të gjitha kërkesat e klientëve!Na dërgoni kërkesën tuaj për produktin tani!

 • OBC Q1-4KW DC12-108V 20-60A e mirë për të karikuar dhe mbrojtur baterinë tuaj

  OBC Q1-4KW DC12-108V 20-60A e mirë për të karikuar dhe mbrojtur baterinë tuaj

  ⭐ Për automjetet e lehta si karroca e golfit, pirunja dhe makina turistike etj.
  ⭐ Fuqi më e madhe për karikim më të shpejtë
  ⭐ Efikasitet i lartë dhe nivel i lartë mbrojtjeje i IP67
  ⭐ Jetë e gjatë pune dhe e lehtë për t'u përdorur
  ⭐ Përdoret për të gjitha llojet e baterive
  ⭐ siguroni disa artikuj të tjerë me fuqi më të lartë dhe me llojin CAN BUS
  ⭐ Koha e rregullt e prodhimit: 1-2 javë

   

  Si Prodhues Origjinal, ngarkues baterish me performancë të lartë me shumicë dhe pakicë, cilësi të lartë dhe çmim të fabrikës për të kënaqur të gjitha kërkesat e klientëve!Na dërgoni kërkesën tuaj për produktin tani!

 • OBC Q1-4KW DC12-108V 20-60A lloje të funksioneve inteligjente për të lehtësuar jetën tuaj

  OBC Q1-4KW DC12-108V 20-60A lloje të funksioneve inteligjente për të lehtësuar jetën tuaj

  ⭐ Për automjetet e lehta si karroca e golfit, pirunja dhe makina turistike etj.
  ⭐ Fuqi më e madhe për karikim më të shpejtë
  ⭐ Efikasitet i lartë dhe nivel i lartë mbrojtjeje i IP67
  ⭐ Jetë e gjatë pune dhe e lehtë për t'u përdorur
  ⭐ Përdoret për të gjitha llojet e baterive
  ⭐ siguroni disa artikuj të tjerë me fuqi më të lartë dhe me llojin CAN BUS
  ⭐ Koha e rregullt e prodhimit: 1-2 javë

   

  Si Prodhues Origjinal, ngarkues baterish me performancë të lartë me shumicë dhe pakicë, cilësi të lartë dhe çmim të fabrikës për të kënaqur të gjitha kërkesat e klientëve!Na dërgoni kërkesën tuaj për produktin tani!

 • OBC Q1-6KW DC12-108V 40-90A e mirë për të karikuar dhe mbrojtur baterinë tuaj

  OBC Q1-6KW DC12-108V 40-90A e mirë për të karikuar dhe mbrojtur baterinë tuaj

  ⭐ Për disa automjete të mesme si ATVS/Mjete elektrike dhe autobus elektrik etj.
  ⭐ Fuqi më e madhe për karikim më të shpejtë
  ⭐ Efikasitet i lartë dhe nivel i lartë mbrojtjeje i IP67
  ⭐ Jetë e gjatë pune dhe e lehtë për t'u përdorur
  ⭐ Përdoret për të gjitha llojet e baterive
  ⭐ siguroni disa artikuj të tjerë me fuqi më të lartë dhe me llojin CAN BUS
  ⭐ Koha e rregullt e prodhimit: 1-2 javë

   

  Si Prodhues Origjinal, ngarkues baterish me performancë të lartë me shumicë dhe pakicë, cilësi të lartë dhe çmim të fabrikës për të kënaqur të gjitha kërkesat e klientëve!Na dërgoni kërkesën tuaj për produktin tani!

 • Karikues inteligjent OBC Q1-8KW DC12-120V 50-120A për automjete të rënda

  Karikues inteligjent OBC Q1-8KW DC12-120V 50-120A për automjete të rënda

  ⭐ Për disa mjete të rënda si kamioni, ekskavatori, makina ngritëse etj.
  ⭐ Karikues i madh me fuqi për të ngarkuar baterinë shpejt dhe në mënyrë të sigurt
  ⭐ Efikasitet i lartë dhe nivel i lartë mbrojtjeje i IP67
  ⭐ Jetë e gjatë pune dhe e lehtë për t'u përdorur
  ⭐ Përdoret për të gjitha llojet e baterive
  ⭐ siguroni disa artikuj të tjerë me fuqi më të lartë dhe me llojin CAN BUS
  ⭐ Koha e rregullt e prodhimit: 1-2 javë

   

  Si Prodhues Origjinal, ngarkues baterish me performancë të lartë me shumicë dhe pakicë, cilësi të lartë dhe çmim të fabrikës për të kënaqur të gjitha kërkesat e klientëve!Na dërgoni kërkesën tuaj për produktin tani!

 • OBC Q1-12KW DC12-120V 80-150A Karikues me fuqi të lartë me peshë të lehtë

  OBC Q1-12KW DC12-120V 80-150A Karikues me fuqi të lartë me peshë të lehtë

  ⭐ Për disa mjete të rënda si kamioni, ekskavator, vinç etj.
  ⭐ Karikues i madh me fuqi për të ngarkuar baterinë shpejt dhe në mënyrë të sigurt
  ⭐ Efikasitet i lartë dhe nivel i lartë mbrojtjeje i IP67
  ⭐ Jetë e gjatë pune dhe e lehtë për t'u përdorur
  ⭐ Përdoret për të gjitha llojet e baterive
  ⭐ siguroni disa artikuj të tjerë me fuqi më të lartë dhe me llojin CAN BUS
  ⭐ Koha e rregullt e prodhimit: 1-2 javë

   

  Si Prodhues Origjinal, ngarkues baterish me performancë të lartë me shumicë dhe pakicë, cilësi të lartë dhe çmim të fabrikës për të kënaqur të gjitha kërkesat e klientëve!Na dërgoni kërkesën tuaj për produktin tani!

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni