R & D

Kërkim & Zhvillim

1. Zhvilloni & Dizajnoni & Përzgjedhjen e Komponentëve, DCNE mund të ndërtojë gjithashtu platformën e ngarkimit të softuerit, të projektojë tërësisht strukturën e tërë të dhomës në industrinë e karikuesve.

2. Mbi 67 inxhinierë profesionistë përbëjnë ekipin e R&D dhe DCNE zotëron më shumë se 52 teknologji të ngarkimit.patentat në Kinë.

3. Të ketë laborator profesional dhe aftësi testimi të pavarur për karikuesit.

Hulumtim dhe Zhvillim 1

Teknologjia

Teknologjia e KARKIMIT

1. Prodhoni karikuesin e parë të frekuencës së ndryshueshme plotësisht të mbyllur në Kinë, zotëron përvojën e teknologjisë ushtarake për më shumë se 20 vjet.

2. Deri në fund të vitit 2019, janë shitur më shumë se 200,000+ karikues.

3. I përshtatshëm për më shumë se 100+ lloje automjetesh.

4. Karikuesi më i lartë i standardit të automjetit-IP67.

Kapaciteti i prodhimit

Punëtoria e pajisjeve të karikimit këmbëngul në adoptimin e ideve moderne të menaxhimit dhe modalitetit të cilësisë së kontrollit të të dhënave të mëdha, dhe miraton teknologji me efikasitet të lartë dhe pajisje të automatizuara prodhimi.Futja e linjave të prodhimit të pajisjeve të automatizuara të automatizuara të prodhimit dhe linjave të automatizuara të prodhimit dhe përdorimi i metodave të funksionimit të robotëve në linjat e automatizuara të prodhimit kanë reduktuar shumë lodhjen e punonjësve dhe kanë përmirësuar cilësinë e produktit.

 

Kapaciteti i prodhimit
Kapaciteti prodhues01

Aktualisht, prodhimi i tij mujor është 10,000-20,000 grupe produktesh të sistemit të karikuesit.Cilësia është jeta e DCNE, dhe ndërgjegjësimi për cilësinë e firmës dhe sistemi i rreptë i menaxhimit kanë fituar besimin afatgjatë të klientëve.Koncepti dhe parimet e "Lidershipit cilësor" përshkojnë të gjithë zinxhirin e biznesit të zhvillimit të produkteve, furnitorëve, prodhimit, shitjeve dhe shërbimit pas shitjes.Si rezultat, DCNE kontrollonte rreptësisht të dhënat e produkteve të brendshme dhe të jashtme të kompanisë me çdo kusht, në mënyrë që të dhënat e produktit të regjistroheshin mirë dhe përgjegjësia lindte nga individi dhe njësia.

Na kontaktoni për më shumë informacion


Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni