Bëhuni Kërkim dhe Zhvillim - Chengdu Dacheng New Energy Techenology Co. Ltd

Kërkim & Zhvillim

Kërkim & Zhvillim

1. Zhvilloni & Dizajn & Përzgjedhjen e Komponentëve, DCNE mund të ndërtojë gjithashtu platformën e ngarkimit të softuerit, të projektojë tërësisht të gjithë strukturën e dhomës në industrinë e karikuesve.

2. Mbi 67 inxhinierë profesionistë përbënin ekipin e R&D, dhe DCNE zotëron më shumë se 52 teknologji të ngarkimit.patentat në Kinë.

3. Të ketë laborator profesional dhe aftësi testimi të pavarur për karikuesit.

Research&Development1

Na kontaktoni për më shumë informacion


Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni