Lidhës karikimi CCS Lloji 2

 • Lidhës karikues CCS Type 2 1000V 200A

  Lidhës karikues CCS Type 2 1000V 200A

  ⭐ Njihuni me 'pajisjen e lidhjes së karikimit përçues të automjetit'62196-3 IEC 2011

  FLETA 3-Lj Standardet dhe kërkesat teknike

  ⭐ Formë e bukur, Me mbulesë mbrojtëse kundër pluhurit Lehtë për t'u hapur dhe mbyllur

  ⭐ Klasa e mbrojtjes IP55 në kushte të bashkuara

  ⭐ Besueshmëria e materialeve, antiflamatore, mbrojtja e mjedisit, gërryerja

  rezistenca, rezistenca ndaj ndikimit, rezistenca ndaj vajit dhe Anti-UV

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni