Биди ОЕМ приспособена услуга - Chengdu Dacheng New Energy Techenology Co. Ltd

OEM прилагодена услуга

t

OEM прилагодена услуга

Препорачај соодветни производи според реалните потреби на клиентите;

Обезбедете OEM услуга за прилагодување на боите, поврзување производи, додавање други функции итн.;

Повик за услуга по продажбата 24 часа, ветете дека ќе го решите проблемот во рок од 24 часа.

Обезбедете професионална услуга по продажбата според посебните потреби на клиентите.

232ef0bf80773f15d098c480b744204
bfb3bdaef5aa2470c0ee2a0b4368223
940c2c73dd09d053bdd5fef20821a59
17b1ed732828948f719367be880ad8a
232c261bb5ce65e4bd8c9d6af2afbad
6b29efae76043c13d2c66966b25f00d

Испратете ни ја вашата порака:

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја