Kapaciteti i prodhimit

Kapaciteti i prodhimit

Punëtoria e pajisjeve të karikimit këmbëngul në adoptimin e ideve moderne të menaxhimit dhe modalitetit të cilësisë së kontrollit të të dhënave të mëdha, dhe miraton teknologji me efikasitet të lartë dhe pajisje të automatizuara prodhimi.Futja e linjave të avancuara të prodhimit të pajisjeve të automatizuara të prodhimit dhe linjave të automatizuara të prodhimit, dhe përdorimi i metodave të funksionimit të robotëve në linjat e automatizuara të prodhimit kanë reduktuar shumë lodhjen e punonjësve dhe përmirësuar cilësinë e produktit

 

cc
zz

Aktualisht, prodhimi i tij mujor është 10,000-20,000 grupe produktesh të sistemit të karikuesit.Cilësia është jeta e DCNE, dhe ndërgjegjësimi për cilësinë e firmës dhe sistemi i rreptë i menaxhimit kanë fituar besimin afatgjatë të klientëve.Koncepti dhe parimet e "Lidershipit cilësor" përshkojnë të gjithë zinxhirin e biznesit të zhvillimit të produkteve, furnitorëve, prodhimit, shitjeve dhe shërbimit pas shitjes.Si rezultat, DCNE kontrollonte rreptësisht të dhënat e produkteve të brendshme dhe të jashtme të kompanisë me çdo kusht, në mënyrë që të dhënat e produktit të regjistroheshin mirë dhe përgjegjësia lindte nga individi dhe njësia.

Na kontaktoni për më shumë informacion


Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni