Fuafua moli va'aia o le ta'avale fa'aaoga maa

O le a faatelevaveina e Saina taumafaiga e toe faʻaaogaina maa fou o taʻavale e tusa ai ma se fuafuaga e lima tausaga mo le atinaʻeina o le tamaoaiga faʻasalalau na faʻaalia i le Aso Lulu, fai mai tagata atamamai.

O loʻo faʻamoemoe le atunuʻu e oʻo atu i le maualuga o le suia o maa i le 2025.

E tusa ai ma le fuafuaga na tuʻuina atu e le National Development and Reform Commission, o le pule sili o le tamaoaiga, o Saina o le a faʻalauteleina le fausiaina o le faʻaogaina o le pulega mo le taʻavale fou poʻo le NEV maa.

O le tele o faiga o le a faia e faʻalauiloa ai le NEV gaosi oloa e faʻatutuina fesoʻotaʻiga auaunaga toe faʻaaogaina e i latou lava pe ala i le galulue faʻatasi ma le aufaipisinisi i luga ma lalo, o le tala lea a le fuafuaga.

Fai mai Wang Binggang, faufautua mamalu o le China Society of Automotive Engineering ma o se tagata aʻoaʻoga o le International Eurasian Academy of Sciences: "Ua ulufale le pisinisi taavale eletise a Saina i se tulaga fou o le televave o le tuputupu aʻe ma le pisinisi o le maa na amata ona faʻaleleia.E taua tele mo le atunuu le maua o punaoa mautu maa ma se faiga toe faʻaaogaina maa lelei.

“E iai foʻi le tāua o lea gaioiga, ona o loʻo naunau le atunuʻu i le faʻatupuina o ana carbon emission i le 2030 ma maua ai le carbon neutrality i le 2060."

O Saina, o le maketi sili ona tele i le lalolagi mo EVs, na vaʻaia ana faʻatauga NEV i tausaga ua tuanaʻi.O le China Association of Automobile Manufacturers na fuafuaina e faapea o le NEV faʻatau atu e ono sili atu i le 2 miliona iunite i lenei tausaga.

Peita'i, o fa'amaumauga mai le China Automotive Technology and Research Center na fa'ailoa mai ai o le aofa'i o ma'a eletise a le atunu'u ua o'o atu i le 200,000 tone metric i le fa'ai'uga o le tausaga talu ai, ona o le umi o le ola o ma'a eletise e masani lava pe a ma le ono i le valu tausaga.

Fai mai le CATRC o le 2025 o le a vaʻaia se vaitau maualuga mo le sui fou ma tuai ma le 780,000 tone o maa eletise e faʻamoemoe e alu tuusao i lena taimi.

O le fuafuaga fa'ata'amilosaga e lima tausaga o lo'o fa'amamafaina ai fo'i le sao o le fa'aogaina o ma'a eletise, lea e fa'atatau i le fa'aogaina tatau o le malosi o totoe o ma'a eletise i isi vaega.

Fai mai le aufaipisinisi i totonu o le pisinisi o le a faʻalauiloaina le saogalemu faʻapea foʻi ma le faʻaogaina faʻapisinisi o pisinisi toe faʻaaogaina maa.

Liu Wenping, o se tagata suʻesuʻe ma Saina Merchant Securities, fai mai o le faʻaaogaina o le echelon e sili atu ona mafai ona o le mainstay power battery e faia i le lithium iron phosphate e le o iai ni metala maualuga e pei o cobalt ma nickel.

"Ae peitai, pe a faatusatusa i maa lead-acid, e i ai tulaga lelei i tulaga o le taamilosaga o le ola, malosi malosi, ma le maualuga o le vevela.O le faʻaaogaina o le echelon, nai lo le toe faʻaaogaina tuusaʻo, o le a maua ai tupe sili atu, "o le tala lea a Liu.


  • Muamua:
  • Sosoo ai:

  • Taimi meli: Iul-12-2021

    Auina mai lau savali ia i matou:

    Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou